Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е заявил пред играчите си,

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е заявил пред играчите си,
Коментари Харесай

Ако усещаш напрежение на терена, стой си у дома

 Моуриньо се оплака от почитателите на Ювентус (видео)
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е заявил пред играчите си, които се показват под упованията да си " останат у дома ", в случай че напрежението на " Олд Трафорд " им идва допълнително. 

" Червените дяволи ", които са единствения тим в Шампионска Лига този сезон без гол като домакини, ще се класират за елиминациите, в случай че победят гостуващия Йънг Бойс и в това време Валенсия не завоюва в Торино против Ювентус.

Срещата с швейцарците идва единствено три дни след нулевото тъждество в британската Висша лига против Кристъл Палас, което отдалечи Юнайтед на 14 точки от водача в класирането Манчестър Сити.

През този сезон " алените дяволи " са спечелили единствено три пъти като домакини от девет опита във всички шампионати, а Моуриньо акцентира на това, че ще е липса на почитание по отношение на почитателите на клуба да каже, че избират да играят на открито.

" Ако чувстваш напрежение си спри у дома - и като споделям у дома, не имам предвид стадиона, а споделям вкъщи да гледат телевизия. Ако си напрегнат да играеш вкъщи пред почитателите, които са пристигнали да те поддържат... Я стига. Никога не съм чувствал напрежение на домакинските мачове ", показа португалецът

Португалският експерт загатна за разликите сред методите си и това, което демонстрират играчите му.

" Разочароващо е, тъй като това което желая е да започваме твърдо, да играем мощно, да не изчакваме противника, а да сме самодейни ", добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР